­čîč Final de an 2023 pentru Easy – cre╚Öterea spiritului de echip─â, acceptarea provoc─ârilor ╚Öi furnizarea de excelen╚Ť─â ÔÇô factorii cheie pentru un an de cre╚Ötere accelerat─â ­čîč

Suntem ├«nc├ónta╚Ťi s─â marc─âm ├«nc─â un an de cre╚Ötere a pove╚Ötii Easy inceput─â ├«n 2017 ╚Öi dorim s─â scoatem ├«n eviden╚Ť─â valorile de baz─â care definesc compania noastr─â unde converg spiritul de echip─â, angajamentul de a fi mai buni an de an ╚Öi c─âutarea continu─â a excelen╚Ťei ├«n rela╚Ťie cu partenerii ╚Öi clien╚Ťii Easy! ­čÜÇ

 

­čĹą Construirea unor funda╚Ťii puternice prin spiritul de echip─â:

La Easy Print Services SRL credem ├«n puterea spiritului de echip─â. Echipa noastr─â divers─â ╚Öi dinamic─â este for╚Ťa motric─â din spatele succesului nostru, promov├ónd un mediu de colaborare care prosper─â pe obiective comune ╚Öi sprijin reciproc. 2023 a marcat un an ├«n care echipa noastr─â a crescut atat numeric dar si la nivelul competen╚Ťelor de╚Ťinute prin participarea la diverse cursuri de formare si ob╚Ťinerea de certific─âri ce atesta noi cuno╚Ötin╚Ťe

 

­čöŚ Consolidarea echipei ├«n fa╚Ťa provoc─ârilor:

Provoc─ârile sunt inevitabile, dar la Easy Print Services SRL le vedem ca pe oportunit─â╚Ťi de cre╚Ötere. Rezilien╚Ťa ╚Öi mentalitatea colaborativ─â a echipei noastre ne permit s─â dep─â╚Öim provoc─ârile, transform├óndu-le ├«n pietre de temelie spre realiz─ârile mai mari ce vor veni cu siguranta ├«n urm─âtorii ani.

 

­čîč Fidelitatea clien╚Ťilor: cea mai mare realizare a noastr─â:

Loialitatea clien╚Ťilor no╚Ötri este o dovad─â a d─âruirii ╚Öi profesionalismului echipei Easy. Anul 2023 a marcat un nou record in privinta rela╚Ťiei cu partenerii si clien╚Ťii no╚Ötri, avand un procentaj de peste 90% de reten╚Ťie a clien╚Ťilor si o crestere a volumului de servicii prestate c─âtre mai mult de jumatate din clien╚Ťii actuali. Suntem recunosc─âtori pentru ├«ncrederea acordat─â ├«n noi ╚Öi r─âm├ónem angaja╚Ťi s─â dep─â╚Öim a╚Ötept─ârile ╚Öi pe mai departe.

 

­čöä Angajamentul pentru evolu╚Ťia continu─â:

├Äntr-un peisaj ├«n evolu╚Ťie rapid─â, Easy Print Services SRL este angajat─â ├«n evolu╚Ťia continu─â. ├Ämbr─â╚Ťi╚Ö─âm schimbarea ca o oportunitate de inovare, asigur├óndu-ne c─â echipa noastr─â r─âm├óne ├«n fa╚Ťa tendin╚Ťelor din industrie pentru a oferi solu╚Ťii de ultim─â or─â cu ajutorul partenerilor tehnologici pe care ne .

 

­čÜÇ Valorificarea oportunit─â╚Ťilor de cre╚Ötere:

Conform celor mai recente statistici na╚Ťionale si interna╚Ťionale, Romania are ├«nainte o perioad─â de cre╚Ötere economic─â semnificative. Oportunit─â╚Ťile abund─â, iar la Easy Print Services SRL suntem gata s─â profit─âm de ele. Abordarea proactiv─â a echipei noastre ne permite s─â identific─âm ╚Öi s─â valorific─âm oportunit─â╚Ťile care contribuie la cre╚Öterea ╚Öi succesul nostru.

 

­čĺ╝ Servicii profesionale, angajament neclintit:

Angajamentul nostru de a furniza servicii profesionale r─âm├óne neclintit. Easy Print Services SRL este dedicat─â furniz─ârii de solu╚Ťii de top care nu numai c─â ├«ndeplinesc, dar dep─â╚Öesc a╚Ötept─ârile clien╚Ťilor no╚Ötri.

 

V─â invitam s─â r─âm├óne╚Ťi alaturi de noi pentru a fi la curent cu realiz─ârile echipei Easy, informa╚Ťiile ╚Öi c─âl─âtoria incitant─â ├«n care ne afl─âm. V─â mul╚Ťumim c─â face╚Ťi parte din povestea noastr─â ╚Öi s─ârb─âtorim valorile care fac ca Easy Print Services SRL s─â fie unic─â!

ro_RO